En hij scoort.. 4 maal.

Veel geld, mooie vrouwen, verhoudingen, nog meer geld.

De beschrijving zou kunnen passen bij eender welke voetbalspeler.Of zelfs sportman in het algemeen. Of acteur, zanger..

Maar het gaat niet over eender welke sportman hier. Het gaat hier over de enige echte David Beckham. De bekende voetballer. Maar voor vele dames eerder bekend als de man van voormalig spice girl  lid Victoria Beckham of zijn vele onderbroek reclame’s. Naast voetballen en in zijn ondergoed voor de lens staan heeft hij nog een andere hobby.

Kinderen maken.

4 in totaal. Romeo, Cruz, brooklyn en dochter Harper.

Allemaal hebben ze de goede genen van mama en papa meegekregen. De zonen staan aan het punt van een eigen modellencarrière en zijn nu al echte hartenbrekers.  Maar het gaat hier vandaag niet over zijn veel te fotogenieke zonen, ook niet over Posh spice ( Victoria beckham dus, voor de niet spice girls fans hier)  maar over dochter Harper.

De flierefluiter en levensgenieter was al reeds getemperd bij de geboorte van zijn zonen maar bij Harper werd hij pas echt een softie.De paparazi foto’s waar hij kleine Harper op zijn arm draagt zijn bijna niet meer te volgen. Telkens gekleed als kleine fashionista. Hand in hand over straat lopen. Samen naar sportwedstrijden kijken. Op de schoot bij papa naar modeshows gaan. Samen naar de speeltuin gaan. Meedere vrouwenharten zijn al gesmolten bij het zien van deze foto’s.

Van de voormalige stereotiepe voetballer die graag feest, drinkt en zijn vrouw bedriegt is er niets meer over. Enkel een grote softie die tekeningen van zijn kinderen op zijn lichaam laat tatoeëren schiet erover.

Mooi verhaal over hoe een heel klein meisje een heel grote meneer helemaal kan veranderen.