Er was eens een hotdogkraam en ze leefden nog lang en gelukkig?

88 jaar oud, grote oren, dikke neus en altijd dezelfde broek aan. Dat kan zowat over iedereen gaan natuurlijk, maar hier gaat het om een internationale bekendheid. Over iemand die al op televisie kwam toen dat nog in zwart-wit was en er ondertussen, zonder enige plastische chirurgie, er nog altijd hetzelfde uitziet. Dat moet je maar kunnen. Het is de enige echte Mickey Mouse!

Mickey en Minnie Mouse, het koppel dat elke 3 jarige al kent. Het was liefde op het eerste zicht voor Mickey, en zo was dat ook voor Minnie. De eerste keer dat ze elkaar zagen was Minnie hard aan het werk in haar hotdogkraam. Mickey had een hongertje en stopte dus voor een snelle hap. Mickey had plots geen honger meer, hij was verliefd. Minnie is echt de vrouw van zijn leven. Het liefdesverhaal gaat op de dag van vandaag nog steeds door.

Mickey en Minnie zijn ondertussen dus al 88 jaar oud, ze zitten in een muizenbejaardetehuis en genieten daar van hun laatste jaartjes samen . Althans, dat zou je denken. Maar stiekem zit Mickey al heel die tijd een geheim.

Een groot geheim.

Een heel groot geheim.

Mickey heeft al jaren een soort affaire. Een affaire met de beste vriendin van Minnie, Daisy Duck. Niet omdat hij niet gelukkig is met Minnie, helemaal niet! Maar omdat Minnie dat zo wou. Er zit een hele historie achter, maar kort samengevat komt het er op neer dat Minnie fysiek niet in orde is, en daarom geen seksuele betrekkingen kan hebben. Maar aangezien Mickey een echte man is, heeft hij wel zijn noden.

Begrijp het niet verkeerd, Minnie en Mickey houden van elkaar zoals ze zijn. En Mickey was nooit 88 jaar een succes op televisie geweest zonder Minnie. Zonder Minnie, geen Mickey. Maar zonder Daisy, zou Mickey maar een gefrustreerd geval zijn.