Mama Timberlake, you raised him well!

Kindsterretjes op het verkeerde pad: Linday Lohan, Amanda Bynes, Britney Spears, Macaulay Culkin, Shia Labeouf, Miley Cyrus,… De lijst is eindeloos.

Kinderen die op jonge leeftijd bekend worden, groeien vaak te snel en in foute milieus op waardoor het helemaal fout loopt. De faam en aandacht stijgt hen naar het hoofd en ze denken dat ze alles mogen. Opstandigheid alom en Drank en drugs galmt elke dag door de villa’s van de celebrities.

Ze willen af van het ‘kindster-imago’, en dat kunnen ze doen op bovenstaande manier. Maar het kan ook anders!

Neem nu bijvoorbeeld kindster Justin Timberlake. Nu bekend als zanger en sekssymbool, maar het begon ooit anders.

Als 12-jarige begon Justin bij de Mickey Mouse Club. Hier maakte Justin allemaal nieuwe vriendjes zoals Britney Spears, Ryan Gosling en Christina Aguilera. “Oké” zei de mama, “maar ik ga mee.” Mama Timberlake wou het beste voor haar zoon, ze gunde hem alles maar hield hem altijd in het oog. Haar zoon zou geen ‘kindsterretje gone wrong’ worden, dat wist ze zeker.

Mama Timberlake zag al heel vroeg dat Justin een echte performer was. Dus toen Justin in het groepje *NSYNC rolde, was ze enorm trots. *NSYNC was in die periode erg populair en Justin was erg druk bezig, maar tijd voor zijn mama was er altijd!

*NSYNC ging goed, heel goed, voor even. Justin wist dat er meer te doen was dan enkel het boysband-leven. Na een goed gesprek met zijn mama maakte hij de belangrijkste beslissing van zijn leven: Justin goes solo!

Echt helemaal solo zou het nooit gelukt zijn, maar hij had steun van vele andere zangers en natuurlijk, je kan het al wel raden, van zijn mama.

Justin leerde al op heel vroege leeftijd dat jonge mensen erg beïnvloedbaar zijn maar dat met de juiste coaching en hulp, je veel kan bereiken. Justin nam de rol op van ‘mama’. Met zijn expertise en eigen platenlabel nam hij verschillende beginners onder z’n vleugels, met enkele succesverhalen tot gevolg.

Mama Timberlake zorgde voor Justin, net zoals Justin nu doet voor vele anderen. Fantastisch toch!